Yiğit SÜTCÜ- TFF 3. Lig 1. Grup'ta 6’da 6 yaparak liderlik koltuğuna oturan Karşıyaka, cumartesi günü oynanacak Tokat Belediye Plevnespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Taraftarların büyük ilgi göstermesi beklenen mücadele öncesi, teknik direktör Ahmet Reşit Akçay’ın takımla bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu’nda oynanacak maç öncesi tecrübeli teknik adam takımdaki havayı bozmak istemiyor. Bu sezon şampiyonluk olarak uzun yılların ardından 2. Lige yükselmek isteyen Karşıyaka, bu hafta da kazanıp yoluna lider olarak devam etmeyi hedefliyor. Teknik direktör Akçay’ın takımdaki iyi gidişin rehavete yol açmaması için oyuncuları uyardığı bilgisine ulaşıldı.

Hedef rekor kırmak

Karşıyaka, cumartesi akşamı konuk edeceği Tokat Belediye Plevnespor karşısında galip gelirse 7’de 7 yaparak tüm zamanların rekorunu kırmış olacak. Özellikle Bursaspor ile girdiği amansız mücadelede avantajını korumak isteyen yeşil kırmızılılar, maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Yönetimden bilet jesti

Yeşil kırmızılı yönetim de iyi gidişatı devam ettirmek amacıyla büyük bir fedakârlık gösterdi. Mustafa Denizli, Alsancak Stadyumu’nda oynanacak olan Tokat Belediye Plevnespor maçının maraton biletlerinin sadece 10 TL’den satışa sunulacağını duyuruldu. Cumartesi günü Alsancak’ta coşkulu bir atmosferin yaşanması bekleniyor.

Farkı yöneticiler karşılayacak

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, hasılat farkını yöneticilerin karşılayacağı belirtilmişti. Açıklamada "Bilet fiyatındaki indirimden kaynaklanan hasılat farkı Başkanımız İlker Ergüllü, Başkan Vekilimiz Mustafa Karabağlı, Eski Başkanımız Cenk Karace, Futbol Altyapı Başkanımız Mehmet Karal, Yönetim Kurulu Üyemiz Yücel Yetik, Basketbol Şube Sorumlumuz Nazım Torbaoğlu ve Eski Futbol Şube Başkanımız Mustafa Taşova tarafından karşılanacaktır." ifadeleri yer almıştı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ