Yiğit SÜTCÜ- Karşıyaka, Tokat Belediye Plevnespor’u 2-0 yenerek üst üste 7. galibiyetini elde etti ve namağlup liderliğini sürdürdü. Yeşil kırmızılılarda maç sonu Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu’nda yaşanan atmosfer, yıllardır istenilen havanın sahaya yansıdığını gösteriyordu. Seyircilerin coşkusu ise sezon sonu için bir prova gibiydi. 

Takımda kolej havası var

Teknik direktörlük görevine getirilen Ahmet Reşit Akçay’ın takımda yarattığı hava, Karşıyaka’da uzun süredir özlenen bir ortamı hayata geçirdi. Tecrübeli oyuncuların gösterdiği başarılı performans da bu duruma eklenince yeşil kırmızılılar, istenen sonuçları alarak zirve mücadelesini başarıyla sürdürüyor. 

Yönetimden tam destek

Karşıyaka yönetimi, gerek maç primleri gerekse de yaptıkları diğer fedakarlıklar ile takımın olumlu havasına katkı sağlıyor. İç sahada oynanan maçın maraton biletlerini 10 TL’ye satışa sunan yeşil kırmızılı yönetim kurulu üyeleri, kalan hasılat farkını da ceplerinden ödeyerek takıma sahip çıkmıştı.

Taraftar da böyle devam dedi

Alsancak Stadyumu’nu tamamen dolduran yeşil kırmızılı taraftarlar da maç sırasında ve sonrasında takımını fazlasıyla destekledi. Taraftarların desteği sadece statla sınırlı kalmadı. Karşıyaka Spor Kulübü tarafından sosyal medya hesaplarında kullanılan “Böyle devam" etiketli paylaşımlar yapan taraftarlar, takımı sosyal medya üzerinden desteklemeye devam ediyor. Maçın ardından “Böyle devam" etiketiyle binlerce paylaşım yapıldığı görüldü.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ