Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan yeşil kırmızılılar, zirve hesaplarını sürdürüyor. Karşıyaka, sezon öncesi yaptığı transferler ile oldukça değerli ve iddialı bir kadro kurmayı başarmıştı. Takımın başına tecrübeli teknik adam Ahmet Reşit Akçay’ın getirilmesi ile de teknik kadro başarıya odaklandı. Şu ana kadar çıktığı 4 maçın 3’ünü kazanmayı bilen yeşil kırmızılılar, gösterdiği performans ile taraftarını mutlu etmeye devam ediyor.  

Başkandan destek çağrısı

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, önceki gün taraftarlara bir çağrı yaparak destek istemişti. Ergüllü, basket ve futbolda iyi kadrolar kurduklarını belirterek, yeşil kırmızılı taraftarların takımlarını yalnız bırakmamalarını istemişti. Bu istek taraftardan karşılık buldu. Cumartesi günü oynanacak Bornova FK mücadelesinde Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu’nun dolması bekleniyor. 

Maç saat kaçta oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sayfasına bakıldığında maçın cumartesi günü saat 19.00’da oynanacağı belirtiliyor. Ancak Mustafa Denizli Alsancak Stadı’nda yaşanan elektrik arızası nedeniyle henüz bu sezon gece maçı oynanmadı. Altay’ın Fethiyespor’u ağırladığı maç bu sebeple saat 16.00’da başladı. Karşıyaka maçının saatinin de bu sebeple hafta içi değiştirilmesi bekleniyor. 

Kaf Kaf’da hedef liderlik

Hopaspor galibiyetinin ardından averajla 3. Sırada yer alan yeşil kırmızılılar, Bornova FK ile oynanacak maçı liderlik maçı olarak görüyor. Liderlik yolunda Bornova FK, Bursaspor ve Silifke Belediyespor ile mücadele eden Karşıyaka, direkt rakip olarak gördüğü İzmir temsilcisini geçerek zirveye ulaşmak istiyor. Maça büyük önem veren yönetim kurulunun özel bir prim hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ