Yiğit SÜTCÜ- TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Aydın temsilcisi Kuşadasıspor’da yönetim kurulu istifa kararı aldı. Kulüp başkanı İsmet Güler, sadece 2 aydır bu görevi yapıyordu. Alınan kötü sonuçların ardından bir çıkış yolu bulamayan Kuşadasıspor’da, kasım ayında olağanüstü genel kurul yapılacak.

Önü alınamayan yönetim krizleri, düzeltilemeyen ekonomik sorunlar ve en önemlisi revize edilmeyen dernekler yasası sebebiyle, ülkemizdeki spor kulüpleri içinden çıkılmaz durumlar yaşıyorlar. İlçenin 1934 yılında kurulan köklü takımı Kuşadasıspor da bu takımların içerisinde. 

Tarihin en kötü sezonu

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 8 hafta sonunda galibiyet alamayan ve tarihinin en kötü sezonunu geçiren Kuşadasıspor'da beklenen son gerçekleşti. 8 haftadır galibiyet yüzü göremeyen taraftarlar başkan ve yönetimi istifaya çağırıyordu. Son olarak Düzcespor'a 3-2 yenilen Kuşadasıspor, yönetim baskıya dayanamadı ve istifa etti.

2 ay görev yapabildi

Oynanan karşılaşmanın ardından kulüp başkanı İsmet Türker ve yönetimi istifa etti. Ağustos ayında başkanlık koltuğuna oturan Türker, göreve Ömer Günel’in yerine seçilmişti ve görevinde yalnızca 2 ay kalabildi. İstifa depreminin ardından kulüp, 11 Kasım Pazartesi günü olağanüstü genel kurul yapma kararı aldı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ