Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında yarın TSİ 21.45'te San Marino temsilcisi La Fiorita ile San Marino Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Söz konusu müsabakayla turuncu-lacivertliler, Avrupa kupalarında 52. randevusuna çıkacak. İstanbul ekibi, geride kalan 51 maçta 18 galibiyet, 21 mağlubiyet ve 12 beraberlik yaşadı.

Başakşehir, evinde oynadığı ilk maçta rakibi 6-1'lik skorla mağlup ederek, rövanş mücadelesi öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Avrupa kupalarında en farklı galibiyetini aldı

Başakşehir, San Marino ekibi La Fiorita ile evinde oynadığı ilk maçta rakibi 6-1 mağlup etti. İstanbul ekibi, bu sonuçla birlikte kulüp rekorunu kırdı ve Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini aldı. Turuncu-lacivertlilerin daha önceki en farklı galibiyetini 8 Eylül 2022 tarihinde UEFA Konferans Ligi A Grubu ilk maçında İskoçya temsilcisi Hearts ile deplasmanda oynadığı maçta 4-0'lık skorla almıştı.

Iberia 1999-Partizani eşleşmesinin tur atlayanıyla oynayacak

Başakşehir, La Fiorita'yı elemesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda Iberia 1999 - Partizani eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Söz konusu eşleşmede oynanan ilk maçı Iberia 1999 sahasında 2-0 kazandı.

Granit Maqedonci düdük çalacak

La Fiorita - Başakşehir mücadelesinde İsveç Futbol Federasyonu'ndan Granit Maqedonci düdük çalacak. Maqedonci'nun yardımcılıklarını Robin Wilde ve Simon Kristensson yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Victor Wolf olacak.

La Fiorita-Başakşehir maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanşında La Fiorita-Başakşehir mücadelesi yarın saat 21:45'te başlayacak ve TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

Kaynak: İHA