İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beşiktaş Akat Mahallesi'nde bir meslek lisesinde mobbinge maruz kaldığını iddia ederek okulda silahla ateş eden bilişim öğretmeni S.A.’nın gözaltına alındığını, şahsın üzerinden ve çantasından 1 adet tabanca, 10 adet fişek ve 3 bıçak bulunduğunu açıkladı.

Beşiktaş Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde S. A. isimli öğretmen okulda silahla ateş etti. Konuya ilişkin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"16.10.2024 tarihi saat 14:30 sıralarında Beşiktaş İlçesinde bulunan bir lisede meydana gelen silahla ateş etme olayı ile ilgili olarak; İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince derhal olay yerine intikal edilmiştir. Yapılan kontrolde; S.A. (34) isimli şahıs tarafından okulda silahla ateş edildiği anlaşılmış, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıçak ele geçirilmiştir. Araştırmalarda; şahsın aynı okulda kadrolu öğretmen olduğu ve bir süredir mobinge maruz kaldığını iddia ederek olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir".

Kaynak: ANKA