Lucien Arkas Bağları, misafirlerini ay ışığında unutulmayacak bir bağ bozumu deneyimine davet ediyor. Lucien Arkas Bağları kompleksi içinde yer alan LA Mahzen, 19-25 Ağustos tarihlerinde misafirlerini bağ bozumu konseptine özel olarak hazırlanan bir menüyle ağırlayacak.

Antik Metropolis toprakları üzerinde kurulan ve Ege Bölgesi’nin toprağını, suyunu, iklimini; özen, sevgi ve sabırla harmanlayarak kendine özgü bir lezzet dünyası oluşturan Lucien Arkas Bağları’nda hasat başladı. Lucien Arkas Bağları kompleksi içinde yer alan LA Mahzen, yılın bu en güzel zamanını ay ışığında bağ bozumu, eşsiz bağ manzarası ve leziz bir menüyle deneyimlemeye davet ediyor. Misafirler, bağ manzarasına karşı keyifli akşam yemeği öncesinde hasata katılıp mahzenin eşsiz güzelliğini keşfederek farklı bir bağ bozumu deneyimi yaşayacak. Bu yılki bağ bozumu etkinliği, doğal üretim süreçlerini vurgularken, çevreye duyarlı tarımın önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Monreve Group Yönetim Kurulu Başkanı Merve Arkas, Lucien Arkas Bağları’ndaki bin 200 dönüm ekili arazide, tarihin ve bilimin ışığında doğal tarıma uyumlu 21 şaraplık üzüm çeşidinin yetiştirildiğini söyledi. Üretime çevreci yenilikler ekleyerek gelecek nesillere olan sorumluluklarının bilinciyle hareket ettiklerini belirten Arkas, “Bağ bozumu, bizlere toprağın bereketi ve cömertliğini keşfetmeye davet ediyor. Metropolis’in bereketli topraklarında hayat bulan üzümlerin şimdi salkım salkım toplanma zamanı. Bu keşifte, üzümlerimizi gece serinliğinde ve ay ışığında hasat ederken doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler için de harika bir program hazırladık” dedi.

Bu yıl 7 gün boyunca devam edecek ve her gün saat 17.30’da başlayacak bağ bozumu, eşsiz lezzetlerin yanı sıra 19 ve 21 Ağustos’ta Trio Marla ve 23 Ağustos’ta ise Trio Marla ve DJ Görkem Çiçekdağ’ın akustik performanslarına ev sahipliği yapacak. Lucien Arkas Bağları’nda bağ bozumu deneyimi için 0530 2186797 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: Bülten