Manisa Büyükşehir Belediyesi, dijital dönüşüm çalışmalarına bir yenisini ekleyerek E-Belediye uygulamasını hayata geçirdi. Vatandaşların Belediye işlemlerine daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilmesi amacıyla geliştirilen bu uygulama, birçok hizmeti tek bir platformda sunuyor. Online ödeme, başvuru ve bilgi alma gibi işlemler artık zaman kaybetmeden ve şubelere gitmeye gerek kalmadan yapılmasına olanak sağlıyor.

E-Belediye ile Manisalı yurttaşlara 7/24 kesintisiz hizmet sağlanıyor. Dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında geliştirilen bu uygulama, Manisa’nın modernleşme sürecine katkı sunarak, hizmetlerin daha erişilebilir olmasını hedefliyor.

Zeyrek: Vatandaşlar hizmetlerimize her an erişebilecek

E-Belediye ile Manisa, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak, vatandaş memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. E-Belediye uygulamasına ilişkin açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve Belediyemizle olan işlemlerini daha pratik hale getirmek için dijital çözümlere ağırlık veriyoruz. E-Belediye uygulamamızla vatandaşlarımız, hizmetlerimize her an her yerden erişim sağlayabilecek" dedi.

Kaynak: MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ