Göztepe taraftarının Mateusz Lis ısrarı başka bir boyuta taşındı. Başarılı file bekçisini Trendyol Süper Lig’de de kalesinde görmek isteyen sarı kırmızılı taraftarlar, sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattı. Göztepe’nin tüm taraftar grupları, aynı anda #comebackLis etiketi ile paylaşımlar yapınca, konuyu Türkiye gündeminin üçüncü sırasına taşımayı başardılar. 

Taraftarın sevgilisi oldu 

Polonyalı file bekçisi, geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile taraftarın gönlünde taht kurmuştu. Lis’in kalesini koruduğu Göztepe, 34 lig maçında 20 gol yiyerek ligin en az gol yiyen takımı olmuştu. Lis’in gidişinin ardından 3 hazırlık maçı yapan İzmir temsilcisi, kalesinde 7 gol görünce taraftarların endişesi de arttı.   

Göz Göz’e Tanzanyalı sol bek

Öte yandan transferde hareketli günler yaşayan Göztepe’nin Zulte Waregem'de forma giyen Tanzanyalı sol bek Novatus Miroshi ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Shaktar Donetsk’te kiralık olarak oynayan Miroshi, Tanzanya Milli Takımı’nda da çıktığı 22 maçta 3 gol atmayı başardı. Miroshi’nin, İzmir temsilcisinin kampına katılması bekleniyor.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ