Mavibahçe AVM, 2015 yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı olan Mavişehir semtinde açıldı. AVM’nin bir kent meydanı gibi görünmesi hedeflenmiştir. Bu nedenle AVM’nin yapısında teraslar, cumbalar, balkonlar, saat kulesi gibi detayları bulunur. Mavibahçe AVM’nin ortasında bir meydanı anımsatan peyzaj alanı da mevcuttur. Zengin marka ve mağaza içeriğine sahip olan bu AVM’de 220’nin üzerinde ulusal ve uluslararası işletme yer almaktadır.

AVM içerisinde 52 adet restoran ve kafe de mevcut olup, bunların büyük bir çoğunluğu kendini kanıtlamış markalardır. Çocukların eğlenebileceği bir çocuk katına, aktivite alanlarıan sahip olan AVM, aynı zamanda İzmir’in ilk IMAX sinemasını barındırır, 11 adet sinema salonu mevcuttur. AVM, yaklaşık 2000 araç kapasiteli otoparkını da müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

Mavibahçe AVM nerede?

Mavibahçe AVM, Karşıyaka'nın Mavişehir Mahallesi'nde yer almaktadır. Caher Dudayev Bulvarı üzerinde yer alan AVM'nin karşısında Mavişehir tramvay durağı bulunmaktadır. AVM'nin ön yüzü Hilltown AVM'ye, arka yüzü ise kapanan Ege Park AVM'ye bakmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nun çaprazında görülebilir.

Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir?

Mavibahçe AVM’den geçen ESHOT hatları:

121 - MAVİŞEHİR AKTARMA MERKEZİ – KONAK

446 - EVKA 5 - BOSTANLI İSKELE

821 - MAVİŞEHİR AKTARMA MERKEZİ - BOSTANLI İSKELE

827 - ULUKENT AKTARMA MERKEZİ - BOSTANLI İSKELE

200 - MAVİŞEHİR AKTARMA MERKEZİ – HAVALİMANI

227 - ORGANİZE SANAYİ - BOSTANLI İSKELE

229 - YAKAKENT MAHALLESİ - BOSTANLI İSKELE

322 - MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ - BOSTANLI İSKELE

327 - İNÖNÜ MAHALLESİ-BOSTANLI İSKELE

423 - ŞİRİNEVLER - BOSTANLI İSKELE

-Mavibahçe AVM’ye ulaşmak için, İZBAN’ın Mavişehir durağında inmelisiniz. Mavişehir İZBAN durağından kısa bir süre yürüyerek AVM’ye varabilirsiniz. İZBAN ve AVM arasındaki mesafe yaklaşık 800 metredir.

-Tramvay ile ulaşım sağlamak için ise, T1 (Mavişehir – Ataşehir) numaralı hat üzerinde yolculuk ederken Mavişehir durağında inmelisiniz.

Kaynak: Haber Merkezi