Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, fen işleri müdürlüğü ile park ve bahçeler müdürlüğünün sahada gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi. Birim müdürleriyle birlikte sahayı gezen Çiçek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yoğun mesai

Başkan Çiçek’in ilk durağı Kemalpaşa Mahallesi oldu. Söğüt sokakta yol çalışmaları ile 145 sokakta ki kaldırım çalışmalarını inceleyen Çiçek, basın yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğüne bağlı baskı merkezine uğrayarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Görece’de ki piknik alanını inceleyen Çiçek, son olarak belediye iştiraki olan Cumaovası A.Ş tarafından Görece’ye kazandırılacak kafede ki çalışmaları inceledi.

Sahada olmaya devam edeceğiz

Saha çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü kaydeden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ Tüm ekiplerimiz sahada büyük bir özen ve özveri ile çalışmalarını gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın taleplerine yönelik gerçekleşen çalışmalarımız hız kesmeden sürecek. Çalışma arkadaşlarımla beraber sahada olmaya devam edeceğim. Etkin ve hızlı hizmet anlayışımızla hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’’ dedi.

Kaynak: BÜLTEN