Menderes Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye desteği sağlanacak. Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin eğitimine destek kapsamında kırtasiye yardımında bulunulacak.

Başvurular başladı

İhtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yapılacak bin liralık kırtasiye desteğinden yararlanmak isteyen öğrenciler Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne 2-13 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecekler.

Desteklerimize devam edeceğiz

Eğitime yönelik desteklerin süreceğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’Tüm gayemiz çocuklarımızın eşit şartlar altında eğitim almasını sağlamak. Elimizdeki imkanları da bu amaç doğrultusunda en iyi şekilde kullanıyoruz. Bu kapsamda başlattığımız kırtasiye desteğinden ihtiyaç sahibi ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz belediyemize başvuru yaparak faydalanabilirler. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla başlattığımız desteklerimize devam edeceğiz. ‘’ dedi.

Kaynak: Bülten