Geçen hafta Menderes’te aşırı yağışların neden olduğu sel sonrası yaraların sarılması için Menderes Belediyesi seferber oldu. Olayın yaşandığı andan itibaren sahada olan belediye ekipleri felaketin ardından da vatandaşlara yardımını sürdürüyor.

Tüm ekipler sahada

Tüm araç ve iş makineleriyle olay anından itibaren sahada olan Menderes Belediyesi ekipleri afet sonrası da sorun yaşanan mahallelerde vatandaşlara destek oluyor. Belediyenin fen işleri müdürlüğü, park ve bahçeler müdürlüğü, afet işleri müdürlüğü, temizlik işleri müdürlüğü ve destek hizmetleri müdürlüğüne bağlı ekipler sahada gece gündüz demeden aktif şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

‘’Tüm imkanlarımızla yanlarındayız’’

Çalışmalarla ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ İlçemizde geçen hafta yaşanan sel felaketinde olayın başladığı andan itibaren sahada etkin şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Doğal afetin yaşattığı durumu ortadan kaldırmak adına Menderes Belediyesi olarak seferber olduk. Tüm imkanlarımızla hemşehrilerimizin yanındayız. Mağdur olan tüm hemşehrilerimize koordineli şekilde desteğimizi ulaştırıyoruz. Bu süreçte canla başla çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun.’’ Dedi.

Kaynak: BÜLTEN