Bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Metin Arolat, sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Acı haber sanat dünyasını yıkarken, Arolat'ın en son Armağan Çağlayan'ın iki gün önce yayınlanan programına konuk olduğu ortaya çıktı.

Arolat, Çağlayan'ın yayınında yaptığı açıklamada çok neşeli göründüğünü ancak içinin öyle olmadığını, hüzünlü bir adam olduğunu söyledi.

Annesini kaybettikten sonra sürekli onu rüyasında gördüğünü ve kurtarmaya çalıştığını belirten Arolat, yatmadan önce "Annecim ne olur rüyama gelme" dediğini söyledi.

Sahnede çok mutlu olduğunu belirten Arolat, sahnenin kendisinin terapi yeri olduğunu belirtti. Haftanın 4-5 günü sahneye çıktığını belirten Arolat, o enerjiye ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Ölümden döndüğü bir anısını da anlatan Arolat şu ifadeleri kullandı: Çeşme'de bir arkadaşımın evinde, onlar İstanbul'a döndüler ben tek başına kalıyorum. Bana da not yazmış Metin et yaptım buzdolabında yersin. Ben de uyandım bir güzel buzdolabını açtım et var büyük bir parça aldım. Hani öyle kopmaz ya o et. Hani çiğnersin çiğnersin ağzında yutmaya çalıştım. Böyle et geldi bir yere takıldı. Nefesin gramı yok. Önce su içmeye çalıştım burnumdan geldi. Elimi soktum dişlerimden kanadı. Dedim ölüyorum bu kadar hayat. Yere düştüm baktım havuz var keşke havuza atlasaydım, belki dedim su kurtarırdı bilmem ne. Ve giderek havuz uzaklaştı. Son anda düşündüm beni burada bulacaklar elalemin evinde. Annem o zaman yaşıyordu. Annem çok üzülecek. Ve gittim ben diyorum ki içimden beni kokmuş bulurlar artık. Sonra bir anda flaş yakması gibi bir şey oldu. Bir güç verdi Allah belki de diyafram kullanma bu işe yarıyordu. Tıkıt yaptı orası ve o titreşimle o yerinden çıktı. Hayatımın en güzel nefesimi aldım. Ondan sonra bazı insanların yüzüne baktığımda nefes alamıyorum. Ve o insanların başına kötü bir şey geliyor.

Muhabir: Eylül SANSÜR