Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan Migros yeni indirimlerini duyurdu. Migros'ta çok sayıda üründe indirim var.

Migros markalı sütlerde aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimli. İndirim 24-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Sil süpür indirimleri

Migros'ta Sil Süpür indirimleri de başladı. Bu kapsamda çok sayıda deterjan ve temizlik ürününde 2 al 1 öde kampanyası var. Kampanya 22-27 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak.

Deterjanlarda indirim

Migros aynı zamanda deterjanlarda da indirim yaptı. Bu indirim de 22-27 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Omo, Rinso, Bingo, Ariel, Renax, Yumoş, Persil, Perwoll, Frosch, Tursil gibi birçok marka üründe indirim var.


25 TL alışveriş indirimleri

Migros, 25 TL ve üzeri alışveriş yapanlar için indirimli ürünlerini açıkladı. Labne peynir, ayçiçek yağı, dondurma, kola, şampuan gibi ürünler çok daha uygun fiyata satılacak.

Cumadan cumaya indirimi

Migros Cumadan Cumaya indirimlerini de açıkladı. İndirimler 23-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Tıraş bakım ürünlerinde indirim

Migros tıraş bakım ürünleride de indirim yaptı. Bu indirimler de 23-26 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Tıraş bakım ürünlerinde yüzde 40, deodorantlarda yüzde 30 indirim yapılacak.

Saç bakım ürünlerinde indirim

Migros, saç bakım ürünleride de indirim yapıyor. Bu indirimler de 23-26 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Ürünlerde yüzde 30 indirim yapılacak.

Kaynak: Haber Merkezi