Başarılı oyuncu Mine Tugay, her evde kolayca bulabileceğimiz 3 basit malzemeyle harikalar yarattığı güzellik sırrını paylaştı. İşte, Mine Tugay'dan 3 malzemeli güzellik sırrı: Cildiniz bebek gibi olacak...

Yalı Çapkını dizisinde 'Defne' karakterini canlandıran Mine Tugay'ın güzelliği dikkatlerden kaçmıyor. 46 yaşında olan ünlü oyuncu güzelliğinin sırrını açıkladı. 

Mine Tugay'dan 3 malzemeli güzellik sırrı

Meğerse başarılı ve güzel oyuncu Mine Tugay meğerse cildinin güzelliğini her evde olan bu 3 malzemeye borçluymuş. Mine Tugay, güzellik sırrını şöyle açıklıyor;"Bal, zerdeçal ve limon suyuyla yaptığım bir maske var, bazen onu uyguluyorum. Tavsiye ederim. Kendimi dengede hissetmek için de yoga yapıyorum." 

Bal, zerdeçal ve limon suyu, doğal güzellik sırlarının vazgeçilmez malzemelerindendir. Bu üçlünün bir araya gelmesiyle hazırlanan maske, cildinizi derinlemesine temizler, canlandırır ve parlaklık kazandırır.

Malzemeler:

  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1/2 çay kaşığı zerdeçal tozu
  • 1/4 limon suyu

Hazırlanışı: Öncelikle küçük bir kapta balı, zerdeçal tozunu ve limon suyunu iyice karıştırın. Pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırmaya devam edin. Hazırladığınız karışımı temiz ve kuru yüzünüze nazikçe yayın. Göz çevresinden kaçınmaya özen gösterin. Sadece 15-20 dakika bekleyin. Ardından ılık suyla yüzünüzü durulayın ve tonik ile temizleyin. Nemlendirici sürerek işlemi tamamlayın.

Kaynak: Haber Merkezi