Tüm Türkiye Narin Güran'ın vahşi ölümü ile sarsıldı. Herkes ne olduğunu merak ederken, farklı ifadeler de ortaya çıkıyor. Son olarak itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesi basına yansıdı. Bahtiyar'ın ifadesinde "Salim Güran, Yüksel Güran (Narin'in annesi) ve amcasının eşi ile yasak ilişki yaşıyor. Benim tahminim Narin'i bu kadınlardan biriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi gördüğü için öldürmüş olabilir" dedi.

Minik Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz Deresi'ne gömdüğünü, bunun karşılığında tutuklu amca Salim Güran'ın 200 bin TL para teklif ettiğini söyleyen Nevzat Bahtiyar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş, çıkarıldığı 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklanmıştı.

Minik Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz Deresi'ne gömdüğünü itiraf etmesinin ardından tutuklanan Nevzat Bahtiyar savcılıktaki son ifadesinde kan donduran iddialarda bulundu. İşte Nevzat Bahtiyar'ın A Haber'de yayınlanan savcılıktaki son ifadesi:

"Salim Güran'ın Yüksel Güran (Narin'in annesi) ve amcasının eşi Maşallah Güran ile ilişkisi olduğu konuşuluyordu. Ama bu hususta kimsenin ifade vereceğini düşünmüyorum. Benim tahminin bu kadınlardan biriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi Narin'in gördüğü yönünde. Bu nedenle Narin Güran'ı öldürebileceğini düşünüyorum. Ancak ben kendi gözlerimle bu kadınlardan biriyle bir ilişki yaşadığını görmedim. Ayrıca şu hususu belirtmek isterim. Uğurcan Güran'ın 25 Ağustos'ta düğünü olacaktı. Erkeklerin büyük çoğunluğu davetiye dağıtmak için köy dışında olduğundan Salim Güran'ın böyle bir cinsel ilişki yaşamak için Tavşantepe Köyü'nde kalmış olabileceğini düşünüyorum. Salim Güran'ın beni ilk çağırdığı nokta Arif Güran'ın ahır olarak kullandığı yerdi. O ahırda bir cinsel ilişki yaşanmış olabilir. Narin de bu noktada bir şeyler görmüş olabilir. Narin'in cansız bedeninin bana ayağında terliklerle getirilmiş olması Narin'in eve girmeden öldürüldüğünü gösteriyor. Narin'i ben öldürmedim ama jandarmanın beni yakalamasından korkuyordum. Kesinlikle Narin Güran'ı öldürmedim, Salim Güran'ın getirdiği Narin'in cansız bedenini dereye bıraktım."

Kaynak: Haber Merkezi