Diyarbakır'da kayboluktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti Türkiye gündemine oturmuştu. Olay henüz çözülemezken, yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Narin'in cansız bedenini dere kenarına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'la ilgili yeni bir bilgi amca Salim Güran'ın avukatlığını üstlenen Onur Akdağ dosyasına eklendi. Cinayetin seyrini değiştirebilecek nitelikteki belgede daha önce Nevzat Bahtiyar'ın kızının kaçırıldığı ve hamile kaldığı öne sürüldü.

Üstelik Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçıran kişinin eski muhtarın torunu olduğu belirtildi. Dosyada kız kaçırma meselesi ile ilgili iki aile arasında yaşanan olaylara yer verildi. İddiaya göre Bahtiyar'ın daha önce eski muhtarın torunu tarafından kaçırıldığı ve kızın hamile bırakıldığı belirtildi.

Bu nedenle Bahtiyar'ın eski muhtarın evini silahla bastığı ve boğmaya çalıştığı söylendi. Bu olaylar sırasında Salim Güran'ın da orada olduğu ve Bahtiyar'ı sakinleştirdiği iddia edildi.Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi Askeri Bahtiyar'ın da o dönem orada olduğu eklendi.

Kaynak: HABERLER.COM