Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen kış kursları başlıyor. Hem çocuk hem yetişkin vatandaşları kapsayan kurslar ilk kez Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun döneminde ücretsiz olacak. Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleşecek olan kurslar; resim,  dans, keman, satranç, bağlama, piyano, bilgisayar, İngilizce, Almanca, ritim, halk oyunları, gitar, ses teknikleri, fotoğrafçılık, el sanatları ve takı, yoga ve pilates olmak üzere farklı dalları kapsıyor.

En büyük mutluluk vatandaşlarımızın taleplerini hayata geçirmek

Narlıderelilerin bir talebini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Hem çocuklarımızın hem de yetişkin vatandaşlarımızın yararlanabileceği kış kurslarımızın ücretsiz olması ile ilgili yoğun bir talep vardı. Bu yıl tüm kurslarımızı ücretsiz yapmaya karar verdik. Bizim için en büyük mutluluk vatandaşlarımızın taleplerini hayata geçirmek. Şimdiden tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Kayıtlar 20 Eylül'de sona erecek

Kurslara katılmak isteyen vatandaşların başvurularını 10-20 Eylül tarihleri arasında Narlıdere AKM’de yapması gerekiyor. Almanca ve İngilizce kurslarında alt yaş sınırı 10 olurken, diğer kurslarda alt yaş sınırı 6 olarak belirlendi. Kurs takvimi kayıt süreci tamamlanınca netleşecek.  Çocuklar okul çıkış saatlerinde ve hafta sonları, yetişkinler ise hafta içi mesai saatlerinde kurslardan yararlanabilecek.  Kontenjanlar sınırlı olup kayıtlar bugün itibarıyla başladı.

Kaynak: Bülten