Ege Şenol Çalışkan- Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir sosyal medya paylaşımından dolayı kanal yönetiimi tarafından zorunlu izne çıkarılan sunucu Gülbin Tosun, NOW TV ile yollarının ayrıldığını duyurdu. Resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılığı duyuran ünlü sunucu, "15 yıla yakın çalıştığım Now(Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık.Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim,destek oldunuz.Bu çok değerliydi. Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde,her zaman yanımda olan güzel insan  Doğan Şentürk' ‘e ayrıca teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Ne yaşanmıştı?

Sevilen sunucu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik bir X paylaşımı yapmıştı. Ardından Tosun, zorunlu olarak izne çıkarılmıştı.

Sosyal medya paylaşımında Yavaş'ı sert sözlerle eleştiren Tosun, "Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz!!  Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!!!" ifadelerini kullanmıştı.

Tosun'un bu paylaşımı sonrası işine son verildiği iddia edilmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan Tosun ise zorunlu izne çıkarıldığını duyurmuştu.

Muhabir: Ege Şenol Çalışkan