Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, geçtiğimiz günlerde tutuklanarak görevinden uzaklaştırılmasının ardından sosyal medya üzerinden gençlere hitap etti. Şahan, gençlerin cesaretinin ve kararlılığının kendisi ve ülke için yol gösterici olduğunu vurguladı.
Resul Emrah Şahan'dan gençlere mektup: Mücadele, bitti dedikleri üniversite öğrencilerinden doğar ve büyür
Resul Emrah Şahan, gençlerin ülkenin geleceği adına taşıdığı önemine dikkat çekerek, özellikle üniversite öğrencilerinin cesaret ve kararlılığını övdü. 4 günlük gözaltı sürecinde, farklı üniversitelerden gelen öğrencilerle tanışma fırsatı bulan Şahan, bu süreçte gençlerin enerjilerinden etkilenmiş olduğunu belirtti. “Genç kardeşlerim, sizlerin bu cesareti, kararlılığı bizler için yol göstericidir” diyen Şahan, gençlerin geleceklerine sahip çıkmalarının önemine vurgu yaptı.
"Şişli ve İstanbul'un hakkını teslim edeceğiz"
“Mücadele bitti dedikleri üniversite öğrencilerinden doğar, büyür ve siyaseti sürükler” diyen Şahan, üniversite öğrencilerinin toplumsal mücadelede önemli bir rol oynadığını belirtti. Şahan, gençlerin desteğiyle mücadeleye devam edeceğini belirterek, Şişli ve İstanbul için adaletin sağlanacağını ifade etti. "Şişli'nin hakkını Şişli'ye teslim edeceğiz. İstanbul'un hakkını İstanbul'a teslim edeceğiz" diyen Şahan, daha adil bir yönetim için el birliğiyle çalışacaklarını vurguladı.
Son olarak Şahan, gençlere hitap ederek, bu ülkeyi rahatlatacaklarını ve toplumun her kesiminin hakkını teslim edeceklerini dile getirdi. Şahan paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Genç öğrenci kardeşlerim, sizlerin bu cesareti, kararlılığı bizler için yol göstericidir. Genç kardeşlerim, 4 günlük gözaltı sürecimde kendi üniversitem ve birçok üniversiteden kardeşlerimle tanışmış ve enerjilerine hayran kalmıştım. Sizlerin cesareti, kararlılığı bizler için yol göstericidir. Mücadele bitti dedikleri üniversite öğrencilerinden doğar, büyür ve siyaseti sürükler. İyi ki varsınız. Her şeye inat, iyi ki geleceğine sahip çıkan bu ülkenin gerçek Cumhuriyetçi gençleri var. Çıkacağız… Şişli’nin hakkını Şişli’ye teslim edeceğiz. İstanbul hakkını İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu ülkeyi rahatlatacağız…”