9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak olan yeni eğitim öğretim dönemine hazırlık amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında ilk olarak Efes Selçuk Belediyesi Park Bahçe ekipleri tarafından okul bahçelerinde bulunan yeşil alanların düzenlemesi, bakımları ve ağaç budamaları büyük bir titizlikle yapılmaya başlandı.

Efes Selçuklu öğrencilerin daha temiz ve güvenilir bir ortamda eğitim görmeleri aynı zamanda okul bahçeleri öğrencilerin kullanımına uygun bir hale getirilmesi için başlatılan çalışmada Efes Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, okul bahçelerini ve bahçelerde bulunan spor alanlarını basınçlı ve köpüklü su araçlarıyla temizliyor.

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum

Her fırsatta eğitime destek olan ve önem veren Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Efes Selçuk’ta eğitim gören her öğrenci ve buna olanak sağlayan tüm okullarımız bizim için çok değerli. Tüm öğrencilerimiz, çocuklarımız, gençlerimiz Efes Selçuk’un ve bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın temiz ve güvenli okullarda eğitim görmeleri, okul bahçelerinde gönül rahatlığıyla zaman geçirmeleri, koşturmaları ve spor yapabilmeleri için çalışmak da Efes Selçuk Belediyesi olarak bizim görevimiz. Bunun için de hem temizlik hem park bahçe ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.  Yeni eğitim öğretim yılı için şimdiden hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: Bülten