YİĞİT SÜTCÜ- İzmir futbolunun köklü temsilcilerinden Bucaspor 1928, sezona bir buçuk ay kala kadro ve teknik yönetim konusunda belirsizliği aşabilmiş değil. Bucaspor döneminden gelen borçlar ve kulübün mali yapısı sebebiyle, sarı lacivertlilere transfer yasağı uygulanıyor. Bu yasağı kaldırmak için gereken parayı henüz bulamayan yönetim çareyi genç oyuncularda arıyor. 

Transferlerden gelecek para bekleniyor

Bucaspor 1928, kendi yetiştirdiği ve Alanyaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Oğuz Aydın’dan gelecek satış payını bekliyor. Gelecek para ile ekonomik anlamda nefes alacak İzmir temsilcisinde bir satış daha bekleniyor. Üst liglerden teklif alan genç forvet Arda Usluoğlu’yu satmayı planlayan yönetim, bu satıştan gelecek para ile de günlük harcamaları gerçekleştirmeyi planlıyor. 

İki tecrübeli isim kaldı

Sarı lacivertlilerde, geçen sezonun 11’inden sadece Yasin Öztekin ve Mehmet Uğurlu kulüpte kaldı. Yasin ve Mehmet’in etrafına genç oyuncularla bir kadro harmanlamayı planlayan yönetimin, teknik direktör sorununu da bu hafta sonuna kadar çözmeyi planladığı öğrenildi. Isparta’da çalışmalarını sürdüren takımın başında sportif direktör Nihat Yılmaz bulunuyor. 

İşte Bucaspor 1928’in kamp kadrosu

Sarı lacivertlilerin Isparta kampına katılan kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Arda Usluoğlu, Arda Yılman, Arta Çetin, Aybars Gök, Buğra Çiçek, Buğracan Akçagün, Batuhan Bayer, Berkin Özgür, Cebrail İrtürk, Çağrı Ortakaya, Doğancan Otman, Doğukan Baştunçoğlu, Efe Doğan, Efecan Çakaldere, Emir Bilgin, Emre Erdem, Emre Nefiz, Erdal Akdari, Erdem Uğurlu, Eren Çolak, İsmail Haktan Odabaşı, Kerem Aktürk, Mehmet Aydoğan, Mehmet Sak, Mirza Aydepe, Murat Komili, Mustafa Ali Aras, Nizamettin Çalışkan, Osman Işıklı, Sefa Yılmaz, Semih İlgün, Selahattin Seyhun, Şerif Doğan, Sercan Deniz, Umut Hepdemirgil, Yağız Daş, Yılmaz Özeren, Zeki Yıldırım

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ