Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan yeşil beyazlılar, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bodrumspor,  Fransa 1. Lig ekiplerinden Metz’de forma giyen tecrübeli stoper oyuncusu Christophe Hérelle ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Metz formasıyla 19 maça çıkan siyahi savunma oyuncusu 1620 dakika süre aldı. Yeşil beyazlılar, 1.91’lik boyuyla dikkat çeken başarılı savunma oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fransa 1. Lig’nde toplam 156 maça çıkan Christophe Hérelle, 33 sarı, 4 de kırmızı kart gördü.

Kombine bilet satışlarına büyük ilgi

Stadyum tadilatı nedeniyle kombine satışları Gümbet Tesisleri’nde başladı. Kale arkası kombine fiyatı 15 bin, Maraton 30 bin, VIP İ Blok 70 bin, VIP H Blok 80 bin, VIP G Blok 90 bin TL olarak belirlenmişti. 4 bin 200 kapasiteli stadyumda yaklaşık bin 700 civarında kombine satışı yapılması planlanırken, fiyatı 3 ila 5 milyon arasında değişen localarda da öncelik hakkının geçen sezonki loca sahiplerinde olduğu öğrenildi.

Tadilat tamamlandı, satışa çıkarıldı

Stat çalışmaları kapsamında tadilatı tamamlanan Güney Kale Arkası için kombine satışları ise bugün başladı. Gümbet Tesisleri’nde devam eden kombine satışlar, saat 10.00 ile 18.00 arasında yapılırken, Passo uygulaması ve web sitesi üzerinden de kombine satışlarının yapılabildiği bildirildi. Öte yandan taraftarların kombine biletlere olan ilgisi yönetimi memnun etti. Bodrumspor yönetimi, kısa sürede tükenen sezonluk biletlerin satışından ciddi bir gelir elde edilmesini bekliyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ