Tuğkan Üsküp- UEFA Avrupa Ligi’nde play-off turu kapsamında Lugano ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-3’lük skorla, beraberlikle ayrılmıştı. Beşiktaş, Lugano maçının ikinci ayağında, evinde sahaya çıkacak. Avrupa Ligi’ne bilet almak için sahaya çıkacak olan kara kartallar, galibiyet için mücadele edecek.

Beşiktaş, Lugano karşılaşmasının ilk ayağında başarılı bir performans ortaya koyarak skorda öne geçmeyi başarsa da, defansif hataların sonucunda kalesinde talihsiz goller görerek skoru koruyamamıştı.

Beşiktaş’ın turu geçmek için tek gollü bir galibiyet alması yeterli olacak. Kara kartal, maçtan mağlup ayrılması durumunda mücadelesine UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edecek.

29 Ağustos tarihinde oynanacak olan rövanş maçı, TSİ 21.00’da başlayacak. Maçın hakemi, Rumen hakem Radu Petrescu olacak. Petrescu’nun yardımcılığını Radu Ghinhuleac ve Mircea Grigoriu üstlenecek.

Maç, EXXEN online yayın platformu üzerinden naklen yayınlanacak.

Muhtemel kadrolar

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Emirhan Topçu, Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

Lugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Doumbia, Grgic, Steffen, Bislimi, Correia, Przybylko

Muhabir: Tuğkan Üsküp