Türkiye'nin 81 ilinde 10.789'u aşan mağazasıyla müşteriler tarafından sık tercih edilen marketlerden biri olan ŞOK, Türkiye’nin önde gelen zincir marketleri arasında yer almaktadır. Peki ŞOK pazar günleri açık mı? ŞOK açılış, kapanış saatleri...

ŞOK pazar günü açık mı? 

Türkiye genelinde hizmet veren ŞOK market zincirlerinin çalışma saatleri, 2024 yılında da değişmeden devam ediyor. Ülkemizin tüm bölgelerinde standart bir uygulamayla müşterilerine kapılarını açan ŞOK marketleri, haftanın yedi günü aynı saatlerde hizmet vermeye devam ediyor. ŞOK mağazaları sabah 09.00’da açılıyor ve akşam 21.00’de kapanıyor. Mağazaların bu çalışma saatleri, hafta sonları da dahil olmak üzere, herhangi bir farklılık göstermiyor. Yani, pazartesi gününden pazar gününe kadar her gün müşteriler aynı saatlerde ŞOK mağazalarına ulaşabilir. Aynı zamanda müşterilere kesintisiz hizmet sunmak için ŞOK mağazalarında vardiyalı çalışma sistemi uygulanmaktadır. Bu sayede öğle molası gibi bir ara verilmeden, gün boyu hizmet sağlamayı hedeflenmektedir. 

ŞOK çalışma saatleri

ŞOK market zinciri, hafta sonları da hizmet vermeye devam etmektedir. Hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri arasında bir fark bulunmayan ŞOK marketleri, her gün sabah 09.00’dan akşam 21.00’e kadar açıktır. Ancak dini bayramlar ve özel günlerde marketin açılış-kapanış saatlerinde değişiklik gösterebilmektedir. Bu günlerde mahallenizde yer alan market ile ileişime geçerek veya internet sitesinden yapılacak duyuruları takip ederek güncel çalışma saatlerine ulaşabilirsiniz. Bu özel günler dışında, ŞOK marketlerinin çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik yapılmamaktadır.

ŞOK öğle arası var mı? 

Türkiye genelinde geniş bir şube ağına sahip olan ŞOK Marketler, müşterilerine kesintisiz hizmet sunma anlayışını benimsenmiştir. Market zincirinde, öğle molası adı altında belirli bir ara verilmesi söz konusu değildir. Tüm personel, vardiya sistemiyle çalıştırılarak hizmetin aksamadan devam etmesi sağlanmaktadır. Bu sistem, özellikle yoğun saatlerde müşteri memnuniyetinin korunmasını amaçlamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ