• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.050 %-0.57
  • ETHERIUM 2.530 %1.19
24°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’ın mahalle ziyaretleri kapsamındaki son durağı Onur Mahallesi oldu. Mahalleyi sokak sokak gezen Önal, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

1 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni yönetiminde A Milli Takım Sorumlusu olan Ceyhun Kazancı, ilk iş olarak milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella ile telefonda görüştü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Döneminin en büyük liman kenti olma özelliğini taşıyan Teos Antik Kenti, günümüzde hala ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Peki, Teos nerededir? Teos Antik Kenti giriş ücreti ne kadar?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye'nin en büyük havalimanlarından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndaki terminallerde yolcuların unuttuğu binlerce eşya, unutkan sahiplerini bekliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Konak ilçesinde, kadınlara laf atıldığı nedeniyle çıktığı öne sürülen kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU tarafından yapılan açıklamaya göre 24 Temmuz Çarşamba günü İzmir'in 9 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce EKONOMİ

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

1 ay önce GÜNCEL

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok yeniden hakim karşısına çıkacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Bornova’daki projeleri yerinde inceledi. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ile bir araya gelen Zeybek, Kent Lokantası ve Kent Market’te Bornovalılar ile buluştu.

1 ay önce GÜNCEL

Muğla'da dün akşam hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber ve moto blogger "Moto Tanya" adıyla bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina'nın vefatı sevenlerini hüzüne boğdu. Peki, Tatyana Ivanovna Ozolina neden öldü?