• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.107 %0
  • ETHERIUM 2.530 %1.19
24°
1 ay önce AYDIN

Aydın'da antik dönemde üretim ve ticaret kenti kimliğiyle tanınan Tralleis Antik Kenti'nde yürütülen kazılarda şehrin en büyük caddesinin gün yüzüne çıkarılması için çalışma yapılıyor.

1 ay önce SPOR

Fenerbahçe, Faslı golcü Youssef En-Nesyri ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Suudi Arabistan ile 5 milyar dolarlık depo alım işlemini sonlandırdı.

1 ay önce POLİTİKA

Dervişoğlu iktidara seslenerek ''Yumurta küfesi iktidarın sırtındaysa, iktidar da vatandaşın sırtında. İnin beyler vatandaşın sırtından bu millet uşağınız değil'' dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmirliler artan trafik yükü ve araç yoğunluğu ile birlikte büyük bir park problemi yaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait İZELMAN Otoparkları ise park konusunda önemli alternatiflerden oluyor. Peki Çankaya Katlı Otoparkı nerededir? Çankaya Katlı Otoparkı ücretleri 2024...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Mavibahçe AVM, İzmir'in en çok tercih edilen AVM'lerinden biridir. Ziyaretçilere geniş bir mağaza çeşitliliği sunan AVM'ye ulaşım da oldukça kolaydır. Peki Mavibahçe AVM nerede? Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir?

1 ay önce SPOR

Geçtiğimiz sezonu play off maçlarında elenerek kapatan ve bu sezon da TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bucaspor 1928, transfer yasağı sebebiyle yeni oyuncu transfer edemiyor. Ekonomik problemlerle birlikte bir teknik direktörle de anlaşamayan sarı lacivertliler, genç oyuncularla Isparta’ya kampa gitti.

1 ay önce GÜNCEL

Ali Kanatlı, deprem bölgesinde son zamanlarda 'dayanamıyorum', 'kendimi öldürmek istiyorum' gibi tedirgin edici beyanları daha fazla duymaya başladıklarını ifade etti.

1 ay önce GÜNCEL

Bakan Yumaklı, sahipsiz köpekler için yapılan düzenlemeye uymayan belediyeler için 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası öngörüldüğünü bildirdi.

1 ay önce MUĞLA

Ege’nin en huzurlu yörük köyü olan Mazı Köyü’nde berrak suyu yemyeşil doğayla birleşerek adeta bir kartpostal misali ziyaretçilerini büyülüyor. Peki bu Ege’nin en huzurlu yörük köyü olan Mazı köyü nerede? Mazı Köyü’ne nasıl gidilir?