• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.002 %-0.83
  • ETHERIUM 2.517 %-0.08
31°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de birçok plaj ve koy yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında kurtarıcı rol oynuyor. Bu plajlardan biri de merkezi konumuyla ve mavi bayrakla tescillenmiş zenginliğiyle 2. Liman Halk Plajı. Peki 2. Liman Halk Plajı nerededir? 2. Liman Halk Plajı'na nasıl gidilir?

1 ay önce MUĞLA

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, 27’nci Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kapsamında çevre temizliği yapıldı. Vatandaşların piknik yaptığı alanlar temizlendi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 25 Temmuz Perşembe günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) tarafından düzenlenen 37. Uluslararası İzmir Festivali, kapanışını Fazıl Say ve Şef Nil Venditti yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası (AASSO) konseriyle yapacak.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Pırasa ile yapılabilecek çok sayıda yemek vardır. Pırasalı köfte de bu yemeklerden biridir. Peki pırasalı köfte nasıl yapılır? Pırasalı köfte malzemeleri nelerdir?

1 ay önce GÜNCEL

Çorum’da fuar alanına kurulan lunaparkta dönme dolaba binenler, elektrik kesilince mahsur kaldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de, uyuşturucu madde ticareti yapıp gelirleri kendileri veya aile fertleri üzerine alarak kara para akladıkları tespit edilen suç örgütü ‘Demirdaşlar’a sert darbe indirildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Alaçatı Kitabevi sahibi Ömer Önal’ın verdiği bilgilere göre, 1570 yılında Alacaat Türkmenleri Alaçatı'ya yerleşti.

1 ay önce SPOR

Kurulduğu 1931 yılından bugüne, ilk defa Süper Lig’de mücadele edecek olan Sipay Bodrumspor, kulüp tarihinin en heyecanlı günlerini yaşıyor. Kulüp yönetimi bir taraftan transfere hız verirken, bir taraftan da kombine bilet satışlarına odaklanıyor. Taraftarlar ise satışa çıkan sezonluk biletlere büyük ilgi gösteriyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliği ile 20-28 Temmuz tarihlerini kapsayan 3. Dikili Kitap Günleri, 75. Yıl Parkı’nda görkemli bir açılış töreniyle kapılarını açtı.