• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.200 %-0.07
  • ETHERIUM 2.500 %1.79
28°
1 ay önce GÜNCEL

İstanbul Boğazı Anadolu Kavağı önlerinde bir kargo gemisi makine arızası yaptı. Genel kargo gemisi kurtarma römorkörü eşliğinde Büyükdere önlerine demirletildi.

1 ay önce SAĞLIK

Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Arzu Jalilova, doğru beslenme, yeterli uyku ve düzenli egzersizin, çocukların sağlıklı büyüyüp gelişme sürecinin temel taşlarını oluşturduğunu söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kavurucu sıcaklıklar klima satışlarını geçen yıla oranla iki kat artırırken, vatandaşlar klima alsa bile montaj ustalarının yoğunluğu nedeniyle en az 2-3 hafta beklemek zorunda kalabiliyor. Klimalara olan talep artınca fiyatlar da yükseliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 25 Temmuz Perşembe günü için Seferihisar'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Seferihisar'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova’da her Muharrem Ayı'nda düzenlenen Geleneksel Aşure Günü Etkinliği, bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleşti.

1 ay önce SPOR

Galatasaray'ın, Kopenhag'ın genç sağ bek oyuncusu Elia Jelert için yaptığı teklif kabul edildi.

1 ay önce GÜNCEL

Motorin grubuna gelen 1 lira 47 kuruşluk indirim gece yarısı pompaya yansıdı. Peki İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 25 Temmuz Perşembe günü için Buca'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce AYDIN

Kuşadası’nda iki grup arasında kavga çıktı, polis ekipleri kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Taraflar, polislerin müdahalesine rağmen birbirlerine saldırmayı sürdürdü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk'ta yapılan koordinasyon toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye borçlarının tahsiliyle ile ilgili sözlerini değerlendiren Başkan Tugay,