• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.800 %-0.17
  • ETHERIUM 2.491 %-0.5
27°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye Alzheimer Derneği (TAD) İzmir Şube Başkanı Prof. Dr. Sevnaz Şahin, Alzheimer hastalığıyla mücadelede erken tanının önemini işaret etti.

1 ay önce DÜNYA

ABD'de her yıl "Dünyanın En Çirkin Köpeği"ni belirlemek üzere düzenlenen yarışmada bu yılda en çirkin köpek belli oldu. İşte birinci olan 8 yaşındaki Pekinli Wild Thang'ın görüntüsü...

1 ay önce POLİTİKA

TBMM Genel Kurulu'nda, vergi kanun teklifinin görüşmelerinde ikinci kez gerginlik yaşandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin kısırlaştırılması çalışmalarına hız verdi. Mobil kısırlaştırma aracıyla sokak sokak gezen ekipler, kontrolsüz üremenin önüne geçmeyi hedefliyor. Büyükşehir, tüm bu çalışmaları ile topluma ve sahipsiz canlara konforlu bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, koordinasyon toplantılarını Selçuk'ta sürdürdü. Burada açıklama yapan Tugay, "İZBAN'da mantık hatası olduğunu düşünüyorum. Banliyö treni olarak planlanmış ama şehir içinde şehirlerarası yolcu taşıyor. Bunları birbirinden ayırmak lazım. " dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör, yol kenarında oyun oynayan çocukların arasına daldı. Feci kazada 2 çocuk hayatını kaybetti, 2 çocuk da yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bornova ilçesinde sokakta yürüyen bir kişi, motosikletle gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Kasığına isabet eden 3 mermi ile ağır yaralanan kişinin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

1 ay önce DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Kongresi'nde konuşma yaptığı sırada Kongre dışında protesto edilirken, polis çok sayıda göstericiyi gözaltına aldı.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Dalaman’da konuşlu yangın söndürme uçağı pilotu Andorra vatandaşı Emiliano Barajas Repiso (39) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli ilçelerinde 25 Temmuz Perşembe günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıkladı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin geleceği saatler…