• DOLAR 32,99 %0.05
  • EURO 35,89 %0.19
  • ALTIN 2.530,41 %0.05
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.850 %-1.24
  • ETHERIUM 3.251 %-0.96
32°
3 gün önce SAĞLIK

Uzmanlar, özellikle sıcak yaz günlerinde kadınlara rahatlık sağlayan atkuyruğu ve sıkı topuz modellerinin saç sağlığını olumsuz etkilediğini açıkladı.

3 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, "Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”ne tepki gösterdi ve "Tek çözüm bugüne kadar uygulanmayan kaçak üretimi durdurma, ticareti yasaklama, aşılama, kısırlaştırma ve yerinde yaşatma olduğu çok açıktır” dedi.

3 gün önce SAĞLIK

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Arslanhan, aşırı sıcaklarda cazip bir hale gelen havuzların ciddi enfeksiyon riskini beraberinde getirdiğini söyledi.

3 gün önce GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, toplu taşıma ücretlerine yüzde 13 oranında zam yapılmasına karar verildi.

3 gün önce SPOR

Galatasaray'ın Tete'nin Panathinaikos'a transfer olduğunu açıklamasının ardından gözler Tete'nin kim olduğuna çevrildi. Peki, Tete kimdir? Tete kaç yaşındadır?

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Gölcük Gölü'nde, yüzlerce balık ölü olarak kıyıya vururken, yetkililer balık ölümlerinin nedenini araştırıyor.

3 gün önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2024-2025 sezonunda Süper Lig'de görev yapacak hakemleri açıkladı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Yaya yollarına ve trafiğe kapalı alanlara motorlu araç girişlerini önlemek amacıyla denetimlerini sıklaştıran Karşıyaka Belediyesi, son 4 ayda yaklaşık 2 bin sürücü hakkında yasal işlem başlattı.

3 gün önce GÜNCEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin SGK toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunu belirterek, "Tüm borçlu belediyelere, herhangi bir parti farkı gözetmeksizin borç bildirimlerini gönderdik" açıklaması yaptı.