• DOLAR 34,05 %0.10
  • EURO 38,17 %0.16
  • STERLIN 45,17 %0.16
  • ALTIN 2.763,31 %0.13
  • BİST100 9.738 %1.81
  • BITCOIN 60.300 %-4.13
  • ETHERIUM 2.485 %-7.34
28°
1 ay önce EKONOMİ

Türkiye'den Avrupa Birliği ülkelerine seyahat etmek isteyenlerin Schengen vizesi başvurusunda randevuların geç tarihlere verilmesi ve vizelerin reddedilmesi nedeniyle vatandaşların rotayı başka ülkelere çevirdi. İşte daha kolay vize veren veya vize istemeyen turistik destinasyonlar

1 ay önce MAGAZİN

Temizlik videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Cem Özkök, kendi markasına ait bir ürünü tanıtmak istedi. Ancak paylaşımına 'reklam' yazmadığı için 500 bin TL ceza ödedi.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları kapsamında, 4 şüpheli yakalandı.

1 ay önce SPOR

Manisa Futbol Kulübü, Aigai Antik Kenti’nden esinlenilerek tasarlanan deplasman formasını tanıttı. Aigai Antik Kenti’nde gerçekleştirilen forma çekiminde yeni transfer Moryke Fofana’ya yer verilerek taraftarlara iki sürpriz bir arada yapıldı.

1 ay önce MANİSA

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen yangında evinde büyük bir hasar oluşan vatandaşa belediye destek verdi.

1 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı 5 ajansın ortak raporuna göre, dünya genelinde her 11 kişiden biri açlık çekiyor.

1 ay önce SPOR

Galatasaray Kulübü, Danimarkalı sağ bek Elias Jelert'in transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

1 ay önce SPOR

2007'den beri Real Madrid forması giyen Sergio Llull, 1 yıl daha aynı formayı terletecek.

1 ay önce POLİTİKA

Erdoğan'ın, "Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine yanıt veren Özel, en borçlu belediyelerin AKP'den devraldıkları belediyeler olduğunu söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk, kedi ve köpek maması üreticilerinin yılın ilk yarısında 73 milyon dolarlık ihracat yaptığını, yıl sonunda 150 milyon dolara ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.