• DOLAR 34,18 %0.11
  • EURO 38,19 %-0.18
  • STERLIN 45,78 %-0.18
  • ALTIN 2.934,15 %0.03
  • BİST100 9.829 %0.00
  • BITCOIN 65.350 %2.99
  • ETHERIUM 2.637 %1.81
16°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir'in en çok tercih edilen hastanelerinden biri. Karabağlar ilçesinde bulunan hastanedeki bölüm çeşitliliği, vatandaşların hastaneyi sıklıkla tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir?

1 ay önce GÜNCEL

Çılgın Sayısal Loto çekilişinde 6 şanslı numarayı bilen bir vatandaş, Türkiye şans oyunları tarihindeki en büyük ikramiye tutarı olan 460.913.735,15 TL'yi kazanarak tarihe geçti.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çağrı merkezinin hizmet kalitesini artırmak için personellerine Etkili İletişim Eğitimi düzenledi. Personellere verilen eğitim 2 gün sürdü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bir balık restoranı, kentte "gevrek" olarak tabir edilen simitten esinlenip levrek balığını kullanarak oluşturduğu lezzetle müşterilerine farklı bir tat sunuyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Hayvan Hakları Yasası’nda yapılmak istenen değişiklik, komisyondan geçerek TBMM'ye sevk edildi. Bunun üzerine İzmir Yaşam Hakkı Savuncuları, AKP İl Başkanlığı önünde eylem gerçekleştirdi.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul Esenler'de özel bir hastanede yangın çıktı. Söndürülen yangında yoğun bakım servisindeki hastalar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi.

1 ay önce SPOR

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekibi Real Madrid'in, milli oyuncu Arda Güler'i başka bir takıma kiralamayı düşünmediği iddia edildi.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, sosyal medyada yapılan ‘vergi ödemeyen şirketler’ üzerine paylaşımlar hakkında açıklama yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği sahiplendirme etkinliğinde can dostlar yeni aileleriyle tanıştı.

1 ay önce MANİSA

Manisa’da antik Philadelphia kentine ait milattan sonra 2. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen tiyatro binası gün yüzüne çıkarılıyor.