• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.002 %-0.83
  • ETHERIUM 2.517 %-0.08
31°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 30 Temmuz Salı günü için Karşıyaka'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Karşıyaka'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkoçelik-29” operasyonlarında gözaltına alınan 103 şüpheliden 45'inin tutuklandığını açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yurtdışı ihracat rakamlarıyla ayakkabı sektörünün lokomotifi olan Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Site Başkanı Süleyman Özcan ve yöneticilerle bir araya geldi. Başkan Eşki, site sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi, çözüm için çalışma sözü verdi.

1 ay önce SPOR

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa maçının iddia oranları belli oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Tam bir hafta önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2023 yılının haziran ayında şikayet edilen ve hakkında yıkım kararı alınan iskeleyi yıkmaya gitmiş, ancak başaramamıştı. Geçen bir hafta içerisinde hiçbir gelişme yaşanmazken, işletme faaliyetlerine devam ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, Kağıt Bebeklerle Moda ve Müzik Atölyesi’ne ev sahipliği yapacak. Etkinlik, 6-8 yaş arası çocuklar için düzenlenecek ve ücretsiz olacak.

1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 30 Temmuz hava durumu raporunu yayımlayarak, bazı illerde kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

1 ay önce AYDIN

Aydın’ın Köşk ilçesinde bir işyerine ateş açan ve firar eden şüpheli, polislerin 300 saat boyunca kamera kayıtlarını izlemesinin ardından yakalandı.

1 ay önce GÜNCEL

Hibrit araçlara uygulanan ÖTV indirimi kararı sonrası gözler araç fiyatlarına çevrildi. Türkiye'de mevcut 24 hibrit araç modeline ek olarak, yeni markaların Türkiye pazarına gireceği belirtiliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim döneminde verdiği sözlerden biri olan Kent Lokantaları’nın ilki Kemeraltı’nda ikincisi Çiğli’de açıldı. Ekonomik krizde İzmirlilerin sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlayan ve yüzleri güldüren lokantaların üçüncüsü Karabağlar’da hizmete girecek.