• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.604 %0.18
  • ETHERIUM 2.525 %0.88
33°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de Bayraklı Şehir Hastanesi’nin yapılması sonrası tartışmalara neden olan ve yıkılıp yeniden yapılmayacağı iddia edilen Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için kritik bir gelişme yaşandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ülke genelinde aşırı sıcak havanın etkisi ve dikkatsizlikler nedeniyle yangın riski artarken Buca Belediyesi, ormanlık alanlarda olası bir felakete karşı önlem aldı. Belediye, ormanlık alanların yol kenarlarına ilk müdahaleyi sağlayabilecek 20 litrelik su bidonları bıraktı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

"Diva Yorgun", "Tutuşmuş Beraber", "Nasır", "Bedelini Ödedim" gibi hit şarkılarıyla dinleyicilerin beğenisini kazanan Melike Şahin, 30 Eylül'de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda dinleyicilerle buluşacak.

1 ay önce GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sağlıklı gelişimini desteklemek ve onları zararlı içeriklerden korumak amacıyla Çocuk İçin Dost Uygulamalar (DUY) web sitesi ve ihbar hattını hayata geçirdiklerini belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Mimarlık Bölümü mezunu Selin Özaşık, futbolun kalbinin attığı dünyaca ünlü stadyumları tasarlayan Populous adlı ünlü şirketin Londra’daki ofisine seçildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planı için bir dış paydaş anketi başlattı. Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal, “Kentimizin geleceğini birlikte planlayacağız” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde biriken molozları temizlemek için ortak bir çalışma yürüttü.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın rahatsızlanan çocuğunu hastaneye götüren baba geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNCEL

Kamuoyunda ‘katliam yasası’ olarak tanımlanan Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM'de kabul edilerek yasalaştı. Söz konusu yasanın Meclis'ten geçmesine sosyal medyadan tepki yağdı.