• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.200 %1.2
  • ETHERIUM 2.500 %1.83
28°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Menemen ilçesinde makilik alanda çıkan yangına müdahale başladı. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

1 ay önce SPOR

Altınordu FK resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla, Efeler 09 SFK ile gerçekleştirdikleri; genç futbolcuların profesyonel liglerde mücadele etmesi konusundaki iş birliğinin sona erdiğini duyurdu.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç'ten oluşan 10m Havalı Tabanca Karışık Takımı, gümüş madalyanın sahibi oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir’in en kapsamlı çocuk sağlığı hastanelerinden biri olmasıyla öne çıkmaktadır. Peki, Behçet Uz Eğitim ve Araştırma hastanesi nerede, nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait İZELMAN otoparkları park konusunda önemli alternatiflerden oluyor. Peki Kültürpark Yeraltı Otoparkı nerededir? Kültürpark Yeraltı Otoparkı ücretleri 2024...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir’de TİS krizi sürerken Başkan Cemil Tugay büyükşehir çalışanlarına yazı göndererek sözleşmenin son tarih olan 31 Temmuz’a kadar imzalanmaması halinde 16 bin 750 TL’lik teklifin yerini yasal sosyal denge tazminatına bırakacağı ifade edildi.

1 ay önce EKONOMİ

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren MTV ödemeleri için süre yarın sona erecek. Ödemesini yapmayan araç sahiplerinde bu ödeme faizi ile alınıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Altay’ın altyapısından yetişen ve 18 yaşındayken sezon öncesi kampında girdiği sağlık kontrolünde doğuştan kalp rahatsızlığının olduğunu öğrenen Kerem Gül (20), sağlık sorunu sebebiyle futbolu bıraktığı Altay’a yardımcı antrenör olarak geri döndü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dario Moreno Sokağı esnafı bölgeye otobüs park alanı istiyor. Esnaf, otobüsleri park edecek yer olmadığı için ziyaret eden turist sayısının azaldığını söylüyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de cezaevindeki arkadaşının kızını zorla arabasına bindirip cinsel istismarda bulunan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.