• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.800 %-1.42
  • ETHERIUM 2.491 %-0.54
27°
1 ay önce SPOR

Göztepe taraftarının yeni sezon öncesi, endişesi her geçen gün artıyor. Daha önceki yıllardaki gibi, çıktığı sezon düşme korkusu yaşamak istemeyen sarı kırmızılı taraftarlar, yönetimden kısa süre içerisinde gerekli bölgelere transfer yapılmasını bekliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt Karafatma Parkı içinde bulunan sosyal tesisleri yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Tayfur Bingöl’ün transferine ilişkin dedikoduları sonlandırdı. Siyah-beyazlıların resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Bingöl’ün Eyüpspor’a kiralandığı duyuruldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de uzun yıllardır çok çeşitli sanatlara ve sanatçılara ev sahipliği yapan Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, Türkiye'nin en nitellikli sanat merkezlerinden biridir. Peki Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi nerededir? Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ne nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Sabancı Vakfı ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından iş yaşamına katılamayan kadınlara destek amacıyla başlatılan “Hayat Dolu Buluşmalar” eğitim programının sertifika töreni gerçekleştirildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Göktepe Mahallesi’nde, yerleşim yerine yakın bir bölgede çıkan yangın, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince kontrol altına alındı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Emeklilerin sosyal hayata katılımını desteklemek amacıyla İzmir'de çeşitli sektörlerden 1410 işletme, emeklilere indirim uygulayacak.

1 ay önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı ortaklığında hizmet veren Sevil – Yaşar Altıntaş Eğitim ve Kültür Merkezi’nde, öğrenciler için şiir atölyesi düzenlendi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye'nin üçüncü büyük ili olan İzmir'de çok sayıda ada da bulunuyor. Peki İzmir'de kaç tane ada var? İşte İzmir'in adaları...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Manal Koyu, İzmir’in Mordoğan ilçesine bağlıdır. Ücretsiz plajlara ve sahil imkanlarına sahip olan bu koy, İzmirliler tarafından sıklıkla tercih edilir. Peki Manal Koyu nerede? Manal Koyu’na nasıl gidilir?