• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.099 %0.42
  • ETHERIUM 2.527 %-0.2
26°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 31 Temmuz Çarşamba günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin en büyük adası olan Gökçeada'da yer alan Bademli Köyü güzel manzarasıyla adeta ziyaretçilerini büyülüyor. İşte, Gökçeada'nın en güzel manzaralı köyü Bademli...

1 ay önce MUĞLA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Dr. Mustafa Hürkal Tezvar’ın şiddete maruz kalıp hastanelik olmasına sebep olan olay protesto edildi.

1 ay önce SPOR

Göztepe, 2003 doğumlu orta saha oyuncusu Kuryu Matsuki'yi kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde elektrik akımına kapılan bir kişi yaşamını yitirdi. Bölgedeki elektrik dağıtım şirketi Fırat EDAŞ’tan konuya ilişkin açıklama geldi.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan (TCMB) "Aylık enflasyonun ana eğiliminde belirgin ve kalıcı bir düşüş sağlanana, beklentiler öngörülen tahmin aralığına yakınsayana kadar sıkı para politikası sürdürülecek" açıklaması geldi.

1 ay önce YAŞAM

Ayaz Erdoğan ve Shawty, geçtiğimiz günlerde yeni bir şarkı yayınladı. Dedikodu adlı parça sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ayaz Erdoğan & Shawty - Dedikodu şarkı sözleri...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bulunan bir daire icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ücretsiz girişi ve toplu taşıma araçlarıyla kolay ulaşım sağlanabilmesi özelliği nedeniyle İzmir'de oldukça ilgi gören plajlardan biri olan 14 Evler Sahili, tatilinizi huzurla geçirmenize olanak sağlayacak. Peki, 14 Evler Sahili nerede? 14 Evler Sahili'ne nasıl gidilir?

1 ay önce AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Bozdoğan ilçesine bağlı olan Haydere Yolu’nu onarıyor. Yolda sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Serimin ardından yol çizgileri ve yaya geçitleri tamamlanarak, yol kullanıma açılacak.