• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.973 %0.47
  • ETHERIUM 2.488 %-1.22
31°
1 ay önce GÜNCEL

Çilesiz, TÜİK'e enflasyon verilerinin düzeltilmesi için yaptığı başvuruya ilişkin "Emekliler makyajlı enflasyon oranı nedeniyle adeta açlığa mahkum oluyorlar" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, sokağın nabzını tutuyor. Başkan Duman, Buca sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu.

1 ay önce SPOR

Karşıyaka, geçtiğimiz sezon Bandırmaspor’dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki savunma oyuncusu Alpay Koldaş ile yollarını ayırdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, ev sahibi tarafından çıkmaya zorlanan ve evi basılan kiracı Arzu Akbulut, olayın şokunu hala yaşıyor

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 31 Temmuz Çarşamba günü İzmir'in 7 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, CHP’nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri nedeniyle tartışılan Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Kıraç’ı görevden aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Urla ilçesinde dün çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile bu sabah saatlerinde kısmen kontrol altına alındı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir, Türkiye’nin en büyük e-spor etkinliğine ev sahipliği yapacak. League Of Legends (LoL) Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali, Fuar İzmir’de oynanacak.

1 ay önce MAGAZİN

Sanat camiası, hayatını kaybeden usta tiyatrocu ve oyuncu Genco Erkal için başsağlığı mesajı yayımladı.

1 ay önce MANİSA

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, tren yolunun kenarında bulunan 2 kardeşe tren çarptı. Yaşanan olayda 2 kardeş yaralanarak hastaneye kaldırıldı.