• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.150 %0.45
  • ETHERIUM 2.418 %0.04
23°
4 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Son 10 yılın en yüksek sayıda film başvurularını yaparak gösterdikleri ilgi ve destek için öncelikle sinema emekçilerimize teşekkür ederiz” dedi

4 hafta önce POLİTİKA

Gezi Davası kapsamında aldığı ceza nedeniyle milletvekilliği düşürülen Can Atalay, TBMM'nin olağanüstü oturumu öncesinde yaptığı açıklamada, özlük haklarının 1 Ağustos 2024 itibariyle tesis edilmesi gerektiğini belirtti.

4 hafta önce GÜNCEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından cep telefonlarına SMS gönderilerek vatandaşlara 10 gün boyunca açık alanda ateş yakmamaları konusunda uyarıda bulunuldu.

4 hafta önce AYDIN

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, makilik ve zeytinlik alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

4 hafta önce ÇEVRE

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sahile inen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında derin üzüntü yaşadı. Yunus ölüsü ile karşılaşan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

4 hafta önce TEKNOLOJİ

NASA astronotu Matthew Dominick'in sosyal medya hesabından paylaştığı Ay'ın batışı ve Güneş'in doğuşunu uzaydan gösteren görüntüler hayran bıraktı. İşte o video

4 hafta önce MAGAZİN

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Aydemir Akbaş'tan hayranlarını üzecek haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İbrahim Tatlıses, Aydemir Akbaş'ın yoğun bakımda olduğunu açıkladı.

4 hafta önce POLİTİKA

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirilen Filistin oturumuna CHP Genel Başkanı Özgür Özel katılamadı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Özel'in ayağının kırıldığı için oturuma katılamadığını duyurdu

4 hafta önce GÜNCEL

Adana'da dizi oyuncusu Taner Adakaner, sahibi olduğu paça salonuna giren silahlı saldırgan tarafından sırtından vurularak hastaneye kaldırıldı.

4 hafta önce POLİTİKA

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, CHP Genel Başkanı adayı olacağı iddialarına ilişkin bir açıklama daha yaptı.