• DOLAR 34,19 %0.14
  • EURO 38,10 %-0.38
  • STERLIN 45,76 %-0.38
  • ALTIN 2.926,97 %-0.22
  • BİST100 9.776 %-0.54
  • BITCOIN 65.550 %2.87
  • ETHERIUM 2.662 %1.64
31°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

10 yıldan beri tükürük bezi iltihabı hastalığı olan ve iltihap sebebiyle her sabah yüksek ateş şikayetiyle uyanan Tahsin Çiftçi’yi, İEÜ Medical Point Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ceyda Tarhan uyguladığı kortizon tedavisi ile tedavi etti. Tahsin Çiftçi, “Artık ateş içerisinde değil, rahat bir şekilde uyanabiliyorum.” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yelken tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği Arkas Aegeanlink Regatta, Çeşme’de sekizinci kez gerçekleşti. Arkas Aegeanlink Regatta’da birinciliği Blue Moon isimli teknesiyle Arkas Sailing Team kazandı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, hakkındaki iddialar ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan, "'Ben Gölge İçişleri Bakanıyım, bana koruma ordusu tahsis edin' diye bir başvurum olmamıştır" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi bünyesinde bulanan tesisleri ve nitelikli insan kaynağı sayesinde sporu toplumun bütün katmalarıyla buluşturmaya devam ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bu sene, 88. Yaşını kutlayan Bergama Kermesi, yıldızlar geçidi tadında olacak. Konser programları kapsamında birçok ünlü isim sahne alacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Menderes ilçesinde 2 gün önce ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Fuar İzmir olarak da bilinen İZFAŞ Fuar Alanı, 2015 yılında Kültürpark Fuar Alanı'nın bir alternatifi olarak İzmirlilerin hizmetine sunulmuştur. Peki İZFAŞ Fuar Alanı nerede? İZFAŞ Fuar Alanı'na nasıl gidillir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM), gençlerin hayallerine destek olmayı sürdürüyor. YKS’de yüzde 81’lik başarı sağlayan öğrenciler istedikleri bölümleri kazanmanın mutluluğunu yakaladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Dalyan Üniversite Mahallesi’nde, anıtlar yüksek kurulundan izin alınmadan yapılan büyük bir yapı ve çevresindeki yasadışı değişikliklere, çevre halkının defalarca şikayet etmesine rağmen yetkililer tarafından müdahale edilmedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı mevkiinde 4 gün boyunca süren ve birçok ev iş yerinin hasar gördüğü yangında, ekmek teknesi küle dönen işletme sahibi, “20 yıllık emeğimizin kül oluşunu izledik” dedi.