• DOLAR 34,18 %0.13
  • EURO 38,19 %-0.15
  • STERLIN 45,81 %-0.15
  • ALTIN 2.928,50 %-0.17
  • BİST100 9.745 %-0.86
  • BITCOIN 65.550 %1.8
  • ETHERIUM 2.654 %0.76
31°
1 ay önce SPOR

Aliağa FK, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla pilot takım uygulamasının hayata geçirileceğini duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT, 19 Ağustos Pazartesi günü İZFAŞ Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek olan, Tarkan ve Ceza'nın sahne alacağı Fanta Fest kapsamında bazı otobüs hatlarında düzenlemelere gidileceğini açıkladı. Ayrıca Lozan Meydanı'ndan kalkacak yeni bir otobüs hattı da işletime geçecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir genelinde yaşanan orman yangınlarıyla ilgili 7 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

YKS tercihlerinin ardından, öğrencilerin hangi üniversite yurduna yerleşeceği merak konusu oldu. İzmir'in çeşitli bölgelerinde, birçok öğrenci yurdu bulunmaktadır. Bu kapsamda, İzmir'deki KYK erkek yurtlarını sizler için derledik. İşte detaylar...

1 ay önce GÜNCEL

Kara para akladıkları gerekçesiyle Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 kişi hakkında dava açılmıştı. Avukatın mahkemeye sunduğu itiraz dilekçesini kabul eden mahkeme, Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

1 ay önce GÜNCEL

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel'e görüştü.

1 ay önce AYDIN

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, deniz kıyısındaki kayalıklarda erkek cesedi bulundu. Zıpkınla balık avlamak için tüpsüz dalış yapan şahsın, sığ su bayılmasına yakalanarak hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

1 ay önce GÜNCEL

Türk İş Kanunu'nda yapılacak düzenleme kapsamında çalışma saatleri 40 saate düşürülecek. Bunun yanında 'uzaktan', 'kısmi', 'platform' gibi yeni nesil esnek çalışma modelleri getirilecek.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü, 3 kişi yaralandı.

1 ay önce SPOR

Karşıyaka, son olarak Sarıyer forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdal Öztürk ile prensip anlaşmasına vardı. Taraflar arasında son detayların görüşülmesinden sonra bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor.