• DOLAR 34,18 %0.13
  • EURO 38,19 %-0.15
  • STERLIN 45,81 %-0.15
  • ALTIN 2.928,50 %-0.17
  • BİST100 9.745 %-0.86
  • BITCOIN 65.550 %1.8
  • ETHERIUM 2.654 %0.76
31°
1 ay önce SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile görüştü. CHP lideriyle görüşen Koç, daha sonra MHP'yi de ziyaret etti.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yolda yatan köpeğe çarpan kamyonet sürücüsü durmayıp yoluna devam ederken, köpek ise öldü.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Çikolatalı irmik tatlısı, yapımı oldukça kolay bir tatlıdır. Tatlı, yaz aylarında hafif lezzeti ile ön plana çıkmaktadır. Peki, çikolatalı irmik tatlısı nasıl yapılır? Çikolatalı irmik tatlısı tarifi...

1 ay önce MUĞLA

Aydem Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 20 Ağustos Salı günü Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce DENİZLİ

Merkezefendi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel futbol, tenis, satranç, güreş ve basketbol turnuvası düzenleyecek. Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bayramımızı turnuvalarla kutlayacağız” dedi.

1 ay önce SPOR

İzmir’i farklı liglerde temsil eden futbol takımları, sezon hazırlıklarını hazırlık maçları ile sürdürüyor. Sezon öncesi oyuncularının performansını gözlemlemeyi planlayan takımlar, yatıkları hazırlık maçları ile eksiklerini de gözlemleme şansı buluyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda WhatsApp hesabının kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildiğini duyurdu.

1 ay önce GÜNCEL

Ünlü market zinciri BİM'e şimdi de Skyjet motosiklet geliyor. Motosikletin fiyatı ise 49 bin 900 TL olarak açıklandı. Peki özellikleri neler? BİM 30 Ağustos Cuma kataloğu...

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Yatağan ilçesinde çıkan orman yangını sonrası yeşil örtü simsiyah olurken, yanan alanlar dron ile görüntülendi. Bir gün önce yemyeşil olan bölge kapkara oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Urla’da düzenlenen Klazomenai U12 Futbol Turnuvası’nda sona gelindi. Finalin ardından açıklamalarda bulunan Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, sporun birleştirici gücünün altını çizdi.