• DOLAR 34,17 %0.09
  • EURO 38,23 %-0.04
  • STERLIN 45,87 %-0.04
  • ALTIN 2.928,78 %-0.16
  • BİST100 9.729 %-1.02
  • BITCOIN 65.799 %2.17
  • ETHERIUM 2.657 %1.22
32°
1 ay önce MUĞLA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir düğün salonunda çıkan kavgada, aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 13 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi tutuklandı.

1 ay önce YAŞAM

Mert Demir ve Duygu Edis, Olmazlara Vuruluyorum adlı parçada buluştu. Kısa sürede popülerleşen parça, müzikseverlerden ilgi gördü. Mert Demir & Duygu Edis – Olmazlara Vuruluyorum şarkı sözleri…

1 ay önce SAĞLIK

Maymun Çiçeği virüsü hakkında merak edilen konu başlıkları Sağlık Bakanlığı tarafından derlendi. Hastalık hakkında 11 adet soru uzmanlarca cevaplandı ve bilgilendirici içerik Sağlık Bakanlığı sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Spor Kulübü, yaşanan orman yangınlarının ardından resmi sitesinden bir açıklama yayınladı. "İzmir’i hep birlikte daha güzel yapacağız" başlığı ile girilen açıklamada kulüp, önümüzdeki günlerde bir ağaçlandırma kampanyası başlatacağını açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yamanlar Dağı’nda meydana gelen orman yangını sırasında Karşıyaka Belediyesi Örnekköy Geçici Köpek Bakımevi ile Celal Üner Bakımevi’nden tahliye edilen can dostlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesislerde koruma altına alındı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ciddi tahribat yaratan yangınların ardından Karşıyaka ile Bayraklı’da incelemelerini sürdürdü.

1 ay önce YAŞAM

Yıllardır süren "menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" tartışmasına "çay soğuk suyla mı demlenir sıcak suyla mı?" tartışması eklendi. Çaycılar, "sıcak" suyla demlenen çayın "haşlandığını", "soğuk" suyla demlenen çayın ise "daha lezzetli" olduğunu ifade ettiler.

1 ay önce SPOR

Devler Ligi’nde mücadele edecek son 7 takım, play-off turuyla belirlenecek. Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, 21 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşılaşacak.

1 ay önce SPOR

Göztepe’de yaşanan olaylı Fenerbahçe maçının yankıları devam ederken, özellikle bir kısım medyanın olaya bakış açısı İzmir’de hayal kırıklığı yarattı. Onlarca haber ve spor kanalında konu tartışılırken br tane Göztepe yöneticisinin konuk edilmemesi camiada tepkiyle karşılandı.

1 ay önce AYDIN

Aydem Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 20 Ağustos Salı günü, Aydın'ın 3 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki, Aydın'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...