• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %1.94
  • ETHERIUM 2.695 %2.46
18°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir, Aydın, Manisa ve Uşak'ta ekiplerin aralıksız mücadele ettiği orman yangınları sonrası yeşil alanlar yerini gri renge bıraktı.

1 ay önce AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Park ve Bahçe Daire Başkanlığı ekipleri kent genelindeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, İncirliova ve Didim ilçelerinde çalışmalar gerçekleştirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, KYK yurt başvurularının başladığını duyurdu. Öğrenciler de KYK yurdu arayışlarına başladı. İzmir'de çok sayıda KYK Öğrenci Yurdu bulunuyor. Bunlardan biri de Barbaros KYK Erkek Öğrenci Yurdu. Peki Barbaros KYK Erkek Öğrenci Yurdu nerededir? Barbaros KYK Erkek Öğrenci Yurdu'na nasıl gidilir?

1 ay önce MAGAZİN

Haluk Levent, Suavi'nin konserine yönelik saldırı girişiminin ardından tepki gösterdi.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Osmanlı mutfağından günümüze ulaşan bir lezzet olan ve 500 yıllık bir geçmişe sahip sübye şerbeti İzmir'de oldukça severek tüketilmektedir. İşte İzmir usulü sübye şerbeti tarifi..

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyakalı öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Eğitim Merkezi, bu yıl gerçekleştirilen lise ve üniversiteye giriş sınavlarında başarılı sonuçlara imza attı.

1 ay önce GÜNCEL

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yükseköğrenim öğrencileri için KYK yurt başvurularının başladığını duyurdu.

1 ay önce SPOR

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın İsviçre temsilcisi Young Boys'a konuk olacak. Peki Young Boys-Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Güzelbahçe Belediyesi, ilçedeki kamuya ait okulların boya, badana, bakım, onarım ve tamiratlarını yapıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi’nin Sasalı Kadın Dayanışma Merkezi’nde düzenlediği kursu tamamlayan kursiyerlerin el emeğiyle ürettiği ürünler sergiye çıktı.