• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %0.07
  • ETHERIUM 2.637 %-1.32
20°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Menderes ilçesinde yangın çıktı. Ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile alevler kontrol altına alındı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka ilçesine bağlı Sancaklı ve Doğançay mahallelerinde günlerce devam eden yangının kontrol altına alınmasının ardından, acı bilanço ortaya çıktı. Evlerini, eşyalarını ve hayvanlarını kaybeden köylüler yaralarının sarılmasını bekliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçmesinin ardından, İzmirli hayvanseverler İstanbul’daki mitinge katılma kararı aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmirli Ziraat Mühendisi Burçin Gölcük,Orta Asya’dan 11. yüzyılda batıya göç eden Türkler tarafından diğer sanatlarla birlikte Anadolu’ya getirilen ve kıyafetten süs eşyasına kadar bir çok alanda kullanılan keçeyi, inovasyon kaynağı haline getirerek süs bitkisi üretiminde kullandı

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konteyner kenarlarına çöp atılmaması konusunda yapılan uyarılara rağmen çöp atmaya devam eden işletmeler tespit edilerek cezai işlem uygulanıyor.

1 ay önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

1 ay önce SAĞLIK

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu maymun çiçeği virüsü hakkında, "Bunun Covid gibi salgına sebebiyet vermeyeceği konusunda bir kanaat var. Tek tük görülebilir ama salgın olmaz. Ekstra bir tedbire ihtiyaç olmadığını belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

1 ay önce AYDIN

Aydem Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu nedenle Aydın’ın farklı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanıyor. 22 Ağustos Perşembe günü Aydın’da elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce GÜNCEL

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Suriye uyruklu 2,5 milyon kişiye Türk vatandaşlığı verildiği iddialarını yalanladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Pergamon Antik Kenti’nin kalbi Selinos, 2400 yıl sonra yeniden gün yüzüne çıkıyor. Antik Kanalı yeniden düzenleyerek hem Bergama’ya hem de Türkiye’ye çok özel bir turizm merkezi kazandırmak hedefleniyor.