• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.450 %-0.53
  • ETHERIUM 2.647 %-1.25
32°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de kasten öldürmeye teşebbüs ve cinayet eylemleri gerçekleştirdiği tespit edilen, liderliğini yurt dışında yaşayan A.Ü.'nün yaptığı suç örgütü, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonuyla çökertildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Engelsiz Yaşam Köyü’nden daha fazla engelli bireyin faydalanabilmesi için harekete geçen Mutlu, engelli nüfusunun en yoğun olduğu mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi.

1 ay önce SPOR

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Göztepe - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, yazılı bir açıklama yaptı. Mehmet Sepil, açıklamasında konunun kamuoyunda yer alış biçimini eleştirdi. Başkan ayrıca futbol kamuoyunun aklıselim içerisinde hareket etmesi gerekliliğinin altını çizdi.

1 ay önce GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, geçici koruma kapsamında bulunup Türk vatandaşlığı alan Suriyeli sayısının 238 bin 768 olduğunu açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı belirlenen 1 şüpheli, Roma dönemine ait sikkeler ve objelerle yakalandı.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 22 Ağustos Perşembe günü Muğla'nın 6 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce GÜNCEL

Market zinciri ŞOK, yeni gelecek ürünlerini duyurdu. ŞOK Markete Iphone 13 cep telefonu geliyor. ŞOK 21-27 Ağustos kataloğu...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 22 Ağustos Perşembe günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yaz sezonu boyunca yapılan denetimlerde 398 şişe sahte parfüm ele geçirildi. İnsan sağlığına zararlı olan ürünler imha edilirken satan kişilere de toplam 117 bin 240 lira para cezası kesildi.

1 ay önce MANİSA

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa’da bir kadının eski eşi tarafından demir sopayla darp edildiği görüntülere ilişkin açıklamalarda bulundu. Özalper, "Şiddet faili erkeğin tutuklandığı haberini aldık. Kız kardeşimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayıp yaralarını saracağız” dedi.