• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.850 %0.53
  • ETHERIUM 2.659 %-0.66
24°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak Belediyesi İŞKUR'da personel alım ilanı yayınladı. İlan için başvuru şartları ve başvuru yeri açıklandı.

1 ay önce SPOR

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi play-off turunda İrlanda kulüplerinden St. Patrick's Athletic ile karşılaşacak. Karşılaşma, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dokuz Eylül Üniversitesi, Erasmus+Yükseköğretimde Hareketlilik Projeleri başvurularında hibe almaya hak kazanan yüksek öğretim kurumları arasında yer aldı.

1 ay önce MUĞLA

Ege'nin turistik olarak en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri olan Muğla, doğal güzellikleriyle adeta cenneti andırıyor. Birbirinden güzel plaj ve koylar yalnızca Muğlalıların değil tüm Türkiye'nin yaz tatili için tercihi oluyor. Bunlardan biri de Çökertme Koyu. Peki Çökertme Koyu nerededir? Çökertme Koyu'na nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Foça ilçesinde bulunan bir arsa icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce AYDIN

Didim’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlanacak. Didim Belediyesi tarafından yapılacak olan etkinlikler kapsamında Fener Alayı yürüyüşü, ardından Kubat konseri gerçekleştirilecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde ilk ve ortaokul öğrencilerine çanta ve kırtasiye; üniversiteye yeni kayıt yaptıran gençlere ise valiz ve hijyen seti desteğinde bulunuyor.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin pilot bölge olarak Yunusemre ilçesinde hayata geçirdiği Halk Ekmek projesi kapsamında 12 noktada satış yapılacak. Ekmek fiyatı ise 5 TL olarak açıklandı. İlk satışı Başkan Ferdi Zeyrek yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

1 ay önce SAĞLIK

Özellikle yaz mevsiminde çocuklarda meydana gelen akut ishal vakalarında yaşanan artışa dikkat çeken Uzm. Dr. Belgin Özbek, “Tatil sezonunda ebeveynler, çocukların temiz olmayan havuz ve deniz suyundan mikroplu su yutma riskine karşı dikkatli olmalı” açıklamalarında bulundu.