• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %0.38
  • ETHERIUM 2.667 %-0.37
24°
1 ay önce SAĞLIK

SAS Metodu Yetkili Uygulayıcısı Odyolog Topaloğlu, SAS Dinleti Programları ile çeşitli rahatsızlıkların tedavi ve müdahale sürecini desteklediğini açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

Ünlü gazeteci ve yazar Yılmaz Özdil, tahliye kararı verilen Dilan Polat hakkında uygulanan yurt dışına çıkış yasağı hakkında konuştu. Özdil, "Kardeşim böyle ülkeden çıkılır mı ya? Dilan Polat neden başka ülkeye gitme ihtiyacı duysun?" ifadelerini kullandı.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 16 Ağustos'ta hamile eşini döven şahsa müdahale etmediği gerekçesiyle sosyal medyada tepki gösterilen vatandaşın yüzde 60 engelli olduğu ve felç riskinin bulunduğu öğrenildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir ile ilgili düşüncelerini, projelerini Sözcü Gazetesi Yazarı Saygı Öztürk ile paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Dikili’de yapılacak arıtma tesisine de değindi.

1 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), Ayvalık’taki su isale hatlarında yaşanan sorunlar ve çözümleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

1 ay önce GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 33 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-33 operasyonlarına dair açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, operasyonlar kapsamında 63 zehir tacirinin yakalandığını belirtti.

1 ay önce GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanlığı, mülkiyeti gerçek veya tüzel kişilere ait olup üst üste iki yıl süreyle işlenmeyen tarım arazilerini, arazinin vasfının değiştirilmemesi ve tarımsal üretimde kullanılması şartıyla sezonluk olarak kiraya verecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru 4 ila 5 derecek düşecek ve hafta sonu yurdun iç kesimlerde sağanak etkili olacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Altınkum’da 21 yıldır atıl durumda kalan "Altın Çeşme Tatil Köyü" projesi, çevrecilerin tepkisini çekiyor. Yıllar önce büyük umutlarla başlatılan ancak yarım kalan proje, bugün harabeye dönmüş durumda. Çeşme Çevre Derneği, bölgenin güvenlik riski taşıdığını belirterek, tesisin ya yeniden değerlendirilmesini ya da tamamen kaldırılmasını talep etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi’nde yollara kilit parke ve bordür döşüyor.